Deze maand wilden we starten met huisbezoeken voor het project ‘Boom Zoekt Grond’. Bewoners met een grote voortuin in de Vogelbuurt zouden een gratis boom ontvangen. Bewoners met een geveltuin mochten kiezen uit verschillende planten.

De boom zorgt voor verkoeling in de zomer. En met groen in jouw tuin help je om wateroverlast te verminderen. Bomen vangen water op en in een groene tuin kan regenwater makkelijk wegzakken. Er stroomt dan minder water via de tegels naar het riool.

 Helaas is het project ‘Boom Zoekt Grond’ uitgesteld. Dit komt omdat er wordt gewerkt aan de riolering in de wijk. Ook wordt de wijk opgehoogd. Deze ophoging kan gevolgen hebben voor de bomen. We vinden dit erg jammer maar komen met een nieuwe planning! Zodra deze bekend is plaatsen we dat op deze pagina en schrijven we een bericht in de Vogeltjeskrant. Heb je een vraag of opmerking? Bel of app het Vogelnest op 06 36 47 39 76 of stuur een mail naar info@vogelnest.nl. Ook kan je even langslopen bij de koffiebar op het vogelplein