Hoi buur!

We willen dat jij fijn in de vogelbuurt woont. We vertellen je daarom graag hoe wij het nog beter voor je willen maken! 

Mensen vinden een pleintje met grijze tegels minder mooi dan een veld met bomen, bloemen en planten. Een groene omgeving heeft veel voordelen. Het fleurt de buurt op. Ook kunnen bomen en planten veel water afvoeren bij grote regenbuien. Groen verkoelt tijdens hete zomerdagen en wist je dat groen goed is voor de gezondheid?

Het Vogelnest heeft daarom het plan ’Groene Vogels’ bedacht. Met dit plan willen we samen met jou meer groen in de wijk toevoegen. We beginnen met een aantal velden in de Vogelbuurt. Op deze velden ligt wel gras, maar ze worden weinig gebruikt. Dat kan beter! 

Woon jij naast deze veldjes? Dan horen we graag wat jij hier wilt zien. Een goede speelplek voor de kinderen? Meer bomen voor verkoeling of juist gezellige zitplekken? De beste ideeën gaan we uitvoeren. Zo kan jij samen met andere bewoners van de nieuwe velden gaan genieten. 
Deze maand komen we bij alle bewoners aan de deur die aan de velden wonen. Tom, Ifor, Xanthe en Ileana horen graag jouw mening. Wat zou jij het liefst zien op deze velden? 
Heb je ons gemist, heb je een vraag of wil je meedenken? Bel of app het Vogelnest op 06 36 47 39 76 of stuur een mail naar info@vogelnest.nl. Ook kan je even langslopen bij de koffiebar op het vogelplein.